tag:blogger.com,1999:blog-1649341209053070060.post2451210747409910144..comments2023-10-04T09:17:16.206+02:00Comments on Hagekroken: Høst og kuldewintherhttp://www.blogger.com/profile/12136062388480751897noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1649341209053070060.post-4584323636901847822008-10-19T07:59:00.000+02:002008-10-19T07:59:00.000+02:00Hei, Villrose. "Winthers fattigmannskapers" lager ...Hei, Villrose. "Winthers fattigmannskapers" lager jeg ved å forvelle blomkarsefrø og noen spede stilker. Jeg bruker kokevannet for å bevare smaken, og blander med eddik, sukker og krydder. I all matlaging er krydder en smaksak - mener jeg. Mine "kapers" smaker derfor litt forskjellig fra den ene "produksjonen" til den andre. I år brukte jeg en liten bit kanelstang, et par nellikspiker og litt Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1649341209053070060.post-435733128573376482008-10-18T00:24:00.000+02:002008-10-18T00:24:00.000+02:00ja, blomkarsen står fint enn så lenge! Skulle gjer...ja, blomkarsen står fint enn så lenge! Skulle gjerne sett oppskriften på fattigmannskapers! Visste ikke at frøene kunne spises.Villrosehttps://www.blogger.com/profile/07827038513371643021noreply@blogger.com